kolmapäev, 13. august 2014

Tadaa Tasmaania

 Tere-tere kallid kaasmaalased! Meie päevad siin Tasmaanias hakkavad otsa lõppema ja uueks sihtpunktiks saab Tolga, väike linnake Cairnsi lähedal ehk siis saame lõpuks sooja ja ei pea enam vammustes ringi marssima ja magama. Laupäeva hommikul väljub lennuk Launcestonist, seejärel vahetame lennukit Melbournis ja maabume laupäeva õhtul Cairnsis. Sealt edasi peame end kuidagi Tolga poole transportima, aga täpselt veel ei tea kuidas. Tolgasse viib meid uus töö, tegelikult  töö on põhimõtteliselt sama, mis varemgi, kuid koht on uus. Jap, me saime tööd jälle kartulifarmis - meile meeldivad kartulid (või meie kartulitele), mis muud ma oskan öelda :).

Enne lahkumist veetsime Karmeni, Lilly ja Kataga toreda päeva, käisime Marakoopa (aborigeeni keeles handsome)  koobastes ning lõhefarmis.
Koobas oli väga erimoodi ilus, kõikjal laius kaltsium karbonaat, mis sädeles nii ilusasti, et raske oli kohe käsi eemal hoida :D. Kõige lõpus kustutas giid koopas tule ära ning koopa laes oli näha helendavaid täpikesi, nagu tähistaevast oleks vaadanud. Tegelikult olid koopa lae küljes glow worm´id, põhimõtteliselt samasugused tegelased nagu meie jaaniussid... (kuigi ma kunagi ühtegi jaaniussi näinud ei ole). Seltskonnaga meil väga "vedas" kõikjal tolknesid asiaadid, tegid palju lärmi ja kargasid igal pool ringi nagu duracelli jänesed.

Marakoopa koobas     




Meie koduke

 Et tänasest ilusast ilmast viimast võtta tegime Sunnyvalele ringi peale ning ohhetasime ja ahhetasime veelkord kui imeilus ja maaliline Tasmaania on, imelised vaated igal pool. Kurb on lahkuda.



1 kommentaar: