laupäev, 1. märts 2014

Hea päev :)

Lehmad on lollid loomad (IQ on 100 nagu Pete ütles), nad teevad ikka risti vastupidi kui vaja on. Rumal on eeldada, et nad võiks minna otse mööda teed, igal võimalikul juhul üritavad nad kuhugi võssa punuda. Nii ma siis ajasingi ühte bit#hi mööda blackberrysi taga, otseloomulikult panin käntsa kui blackberrydesse takerdusin, peopesad blackberry okkaid täis (vähemalt ei koperdanud maduussi otsa). Kui lehma teepeale tagasi sai otsustas see rumal loom mööda järgmist teed võssa pageda, seekord tuli üle okastraatide karata et tal tee ära lõigata, aga lõpp hea kõik hea -karjamaale teiste juurde ta sai.
Täna hommikul saime lõpuks omale telefoninumbri. Tuli välja, et minu ega Mari telefon Telstra levi ei tunnistanud, seega saime omale Duncani vana telefoni ja uue numbri +467038311 (helistage meile :D). Aga nagu ikka, üks jama ajab teist taga. Saime eile oma pangakaardid kätte ja tere-tore, Anumarist on üleöö Aumari saanud :/. Ja mina ei saanud ka oma netipanka ja pin-koodi aktiveeritud, sest pangatädi kirjutas mingi vale numbri mu kontakttelefoniks. Seega tuleb jälle panka vantsida. Jeei -.-
Pärastlõunal käisime Scottsdale´is charity- walk´il. Koguti raha vähivastaseks võitluseks, andsime ka oma panuse ning saime $20 eest tund aega ühte ringikujulist trajektoori lasta. Iseenesest tore ettevõtmine, aga üsna igav :D Kuid eesmärk üllas :). Walk kestab 24 tundi, väljas on erinevad meeskonnad ja igast meeskonnast peab keegi koguaeg rajal olema ja tatsama. Kohalikud on üsna vaimustuses oma ettevõtmisest, telgid ja grillid ja möllud.
Muretseda endiselt meie pärast vaja pole, meil ikka hästi kõik ja läheb paremaks, sest homme on esimene tööpäev, nii et kartulid - hoidke alt!

Teie olge ikka rõõmsad ja roosad ja tehke head! :)

3 kommentaari:

  1. Anne, kas Schwarzennegeri ja aussie baarinalja juba oled kohalikele rääkinud? Nö blending in või nii... Tervitustega, Pildid;)

    VastaKustuta
  2. Seda baarinalja ei tea ma isegi :D Pead seda jagama ;)

    VastaKustuta
  3. A British war correspondent approached a battle-scarred Australian soldier during a particularly nasty battle in WW2 and asked him the following question:

    “Did you come here to die?”

    To which he replied

    “No, sport, I came here yesterday”

    It’s a story that you’ve probably heard before but it serves as a good lesson to us all that in every word there exists the possibility of a nuance, connotation or misunderstanding.

    Whilst the case above may be mildly amusing, all sense of hilarity quickly evaporates when the...

    VastaKustuta