reede, 21. veebruar 2014

Kohal!

17-nda õhtul oli viimaks aeg kallitega hüvasti jätta ning sammud lennuki poole seada. Hinges valitses kerge ärevus, kas kõik läheb ikka plaanipäraselt!? Jõudnud Helsinkisse tuli vähe aega oodata, et siis Singapore lennule minna. Lend kestis 11 piinarikast tundi, kõik kohad, mis vähegi valutada said, valutasid. Singaporest edasi lendasime 7 tundi Melbourne´sse ning seejärel uuele lennukile ja Tasmaaniasse, Launcestoni. Lennujaamas oli meile vastu tulnud Jane, kes oli natuke "pettunud" et meie reis nii libedalt läks. Ükski lend ei hilinenud, ära me ei eksinud ja pagasid saime ka tervelt kätte, success :). Seejäreltulime Janega Ringaroomasse, kus saime end oma toas sisse seada ja puhata. Pärast 14 tundi und tuli juba täitsa inimese tunne peale. Uus päev tõi uued tegemised ning päevaplaan nägi ette lunchi Karmeniga Lost Farmis, tema töökohas. Maailmas üks enim hinnatud golfi mängimise kohti. Restoranist avanes miljoni dollari vaade ookeanile ning ära sai proovitud kalmaar ning kohalik Tasmaania vein.
Nagu needus on viimasel kahel päeval olnud siiń ilm küllaltki külm ja vihmane (esmaspäeval veel oli ilus). Nii et ja, me võtsime Tallinnast endiga vihma kaasa, arvestades seda, et siin polnud juba 7 nädalat tilkagi sadanud, jee!
Pärast õhtusööki läheme Jane ja Duncaniga Duncani vanemate poole veini jooma.
TFN-i avalduse tegime ka täna ära, selle saamine võib võtta kuni 28 päeva (tööle võime vist siiki varem hakata).
Homme läheme Scottsdale meile pangakontosid tegema ning tööriideid otsima ja õhtul pubisse kohalikega tutvuma.
Saime ka kahepeale telefoninumbri:  +61498580489. Mari numbrile ei ole mõtet helistada, sest levi tal kahjuks ei ole. Ja leviga on siin üldse nagu on.. igal pool pole.

Tööga plaanime alustada laupäeval, no vähemalt proovipäeva teha.

Nii et vabandused ette kõigi ees, kes lootsid meist rohkem kuulda... Netti meil isiklikku pole ja hädapärast oleme saanud Jane ja Duncani oma kasutada. Eks kui tööle saame (loe:palka teenima hakkame) tekivad ka võimalused oma netiks jne.

Mari ja Anne

2 kommentaari:

  1. Väga äge, et ilusti kohale jõudsite ikka. Eks peate blogima siis wordi ja netti saades lihtsalt kiiresti postitama, et kodused (loe sõbrad) liiga murelikuks ei muutuks ja teid ikka kadestada saaks. :)
    Tehke hästi palju pilte ja videosid ka ikka ning edu Teile edaspidiseks! Ärge tööga end murdke!

    VastaKustuta
  2. Piip - piip!!!
    Planeet Eesti on teie blogi sõnumi edukalt kätte saanud!
    Ooo väga vahva, et kalmaari sõite. Pilti tahaks juba sellest näha kuda hakate erinevate tõukude ja prussakatega maiustama. Bon apetit ning jätkake missiooni! :D

    VastaKustuta